Auca dedicada a Antoni Bori

16 09 2012

Dins dels actes de commemoració del centenari d’Antoni Bori, és un motiu de goig donar a conèixer l’edició de l’auca sobre el nostre poeta.

Amb lletra i dibuixos de Josep M. Giralt, Arts Gràfiques Venus l’ha imprès en format 40×60 cm i també n’ha penjat una versió digital que us podeu descarregar en aquest enllaç:

http://www.artesgraficasvenus.com/pdf/OriginalAucaAntoniBori.pdf

El Centre de Recursos Pedagògics de Badalona la distribuirà a totes les escoles de Badalona, acompanyada d’una carta de presentació que anima a commemorar aquest centenari.

No cal dir que una auca és ben poca cosa: tot just quaranta-vuit rodolins que glossen la vida i obra d’un personatge estimat de la nostra ciutat, i que el que veritablement ens faria goig és que prosperés la iniciativa de reeditar els seus versos, que tant de bé van fer a moltes generacions de badalonins i catalans. Però no defallim, perquè en paraules del mateix Antoni Bori:

“qui treballa amb fe i constància assoleix sempre profit”. (del poema el ratolí)

Gaudim doncs de l’auca i que ens esperoni a tots a mantenir viu el record d’aquesta figura excepcional de la nostra ciutat.


Accions

Information

3 responses

17 09 2012
Francesc Salvadó

Enhorabona!, m’ha agradat molt,
FRANCESC SALVADÓ

19 09 2012
Pilín

M’agrada l’auca per la seva senzillesa que fa honor als poemes d’Antoni Bori. Nosaltres a casa l’hem emmarcada i la tenim penjada. Gràcies a tots els que han fet possible que es pogués donar a conèixer.

19 12 2012
Balanç del centenari « El trobador català

[…] entre altres coses, aquest 2012 Antoni Bori ha estat recordat en una auca, ha estat homenatjat al Círcol Catòlic, s’ha cantat una caramella en honor seu i ha tingut una […]

Deixa un comentari